BURGEMEESTER BIJ DE NOMADENHOF

Nieuws

Vandaag bracht Jannewietske de Vries, burgemeester van de Gemeente Súdwest-Fryslân, een werkbezoek aan Zwerfdierenopvang De Nomadenhof.

Onder het genot van een kop koffie en een paar heerlijke lekkernijen van Brownies & Downies te Sneek, kreeg zij van het bestuur uitleg over het reilen en zeilen bij De Nomadenhof. Onze asielbeheerder liet tijdens de rondleiding onze dierenverblijven zien en vertelde over de dieren en ons werk. Een gesprek met dierenarts Yara van Anicura Dierenkliniek De Waterpoort gaf ook een inkijkje in onze medische werkzaamheden. Ten slotte was er nog uitgebreid tijd om te knuffelen met Daantje!

We zijn blij verrast en vereerd met het bezoek van de burgemeester aan ons bedrijf! Graag tot een volgende keer!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.