BEESTACHTIG LEUK!

Nieuws, Presentaties

Vandaag heeft De Nomadenhof een leuke presentatie gegeven aan een groep leerlingen van Praktijkonderwijs De Diken in Sneek. Er kwam van alles aan bod: Hoe komen dieren in het asiel? Wie werken in het asiel? Welke medische controles worden er gedaan? En hoe worden de dieren verzorgd?

De leerlingen luisterden aandachtig, stelden leuke vragen en vertelden persoonlijke verhalen. Ze mochten de meegebrachte spullen bekijken, aanraken, voelen en ruiken. Zelfs een kattenbak werd leeggeschept (niet met echte poepjes natuurlijk!).

Het was een leerzame en gezellige ochtend!

Wil jij nou ook een leuke presentatie op jouw school (basisschool of middelbare school)? Bel dan met 0515 – 413 399 of mail naar info@nomadenhof.net.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.