We gaan 2024 in!

Nieuws

Eind 2023 kijken we terug op een enorm druk jaar. Een jaar vol met vreugde en soms wat verdriet, blijdschap maar ook verbazing, keihard werken en leuke ontwikkelingen.

Vorig jaar hebben we enorm veel dieren opgevangen het kon nog erger: in 2023 hebben we 24 honden en 343 katten opgevangen. Met veel verdriet hebben we Diesel laten gaan, maar hebben we ook veel dieren kunnen helpen waarvan enkele dure kandidaten. Het ‘kittenseizoen’ heeft dit jaar nog langer geduurd dan vorig jaar, 177 kittens hebben we binnen gekregen daarvan wachten nog steeds een aantal op een warme mand.

We hebben van veel mensen en bedrijven donaties mogen ontvangen. Zowel in geld als ‘in natura’. Het is hartverwarmend dat mensen in deze dure tijden ons toch blijven steunen. Onze samenwerkingspartners – teveel om op te noemen – maken het mede mogelijk dat wij ons werk kunnen blijven doen.

Afgelopen jaar is er ook veel samengewerkt met Stichting dierenopvang de Wissel, o.a. dierenopvangen, cursussen en leuke en goede ideeën zijn daar uit voortgekomen.

We hebben ook dit jaar afscheid genomen van een aantal personeelsleden en vrijwilligers, hun kennis en ervaring worden enorm gemist. Maar gelukkig hebben we ook weer fijne opvolgers gevonden. Wij kampen in bepaalde periodes van het jaar met een personeelstekort, waardoor we alle zeilen bij moeten zetten, ook dit jaar is het ons weer gelukt!

We hopen dat 2024 een nog mooier jaar wordt, mogen we weer op uw steun rekenen?

Namens het bestuur van Team De Nomadenhof wensen wij al onze medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners, donateurs, adoptanten, en alle andere mensen die ons een warm hart toedragen, een bijzonder fijn, gezond en gelukkig 2024!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.