🐶🌲Kerstactie🌲🐱

Doneer acties, Nieuws

Er is al een mooi aantal kerstwensen en donaties binnengekomen, superfijn! 💪🏼Omdat onze kerstactie verlengd is tot 7 januari, hebben wij iets leuks aan te kondigen:@speelbosjoure heeft 3 x 2 entreekaarten ingelegd die wij mogen verloten! 💚Ontzettend bedankt, Speelbos Joure! Welke prijzen zijn er nu allemaal te winnen? Onder de mooiste kerstwensen en daarbij donaties zijn de volgende prijzen te winnen:– Drie pakketten van CineSneek met drinken, snacks en Filmvouchers. 🎞️– Een zitzak en een dekbedovertrek met het logo van SC Heerenveen. ⚽– 3 x 2 entreekaarten om bij Speelbos Joure gezellig te komen spelen! 🎈🎉Kom gezellig naar de film bij CineSneek, versier de kerstboom met je mooiste kerstwens met daarbij een donatie aan De Nomadenhof. 🎄Wie weet win je een prijs! 🎁Deze kerstactie loopt tot 7 januari 2024!Kijk voor meer informatie over ons opwww.cinesneek.nl en op www.nomadenhof.net #adoptdontshop #kerstactie #denomadenhof #cinesneek #goeddoel #zwerfdieren

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.