UNIEK

Dierendag, Nieuws

Net als mensen zijn ook alle dieren uniek. Ieder heeft zijn eigen karakter en rugzakje.

Ook bij ons in het asiel zitten allemaal unieke dieren. Speels of heel rustig. Soms bang of juist heel aanhankelijk. Met vier poten en soms drie. Met staart of zonder. Met bruine ogen of maar één oog….

Al deze unieke dieren willen maar één ding: een liefdevol thuis.

Daarom zetten we vandaag, op Dierendag, onze dieren extra in het zonnetje. Heeft u nog een gouden mandje voor één van onze dieren? Kijk dan snel op www.nomadenhof.net en wie weet vindt u bij ons uw vriend voor het leven.

Heeft u alle mandjes al gevuld, maar wilt u ons toch helpen? Doneer dan via onze digitale collectebus op https://dierenlot.digicollect.nl/zwerfdierenopvang-de-nomadenhof?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=dierenlot&fbclid=IwAR3o7V-9dEvGm5DV-iWOs-gk-6u_2pzPp8qczC_sHlGo_bxUEb0Ax_846Jk.

In de actieperiode van 22 september t/m 08 oktober 2023 verdubbelt Stichting DierenLot alle donaties die in onze collectebus binnenkomen.

Team De Nomadenhof wenst u en al uw dieren een hele fijne Dierendag!

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.