WAT DOEN WE MET DE ERFENIS?

Doneer acties, Nieuws

We denken er liever niet aan, maar het staat ons allemaal een keer te gebeuren: we overlijden.

Het is nooit leuk om daaraan te denken, want liever blijven we nog heel lang gezond en gelukkig. Maar toch…. toch is het goed om er soms wél even bij stil te staan.

Want: wat wil je dat er na jouw overlijden gebeurt met je huis, je spullen, je geld, je dieren? Het is beter om dit al te regelen nu je nog in leven bent. Je kunt het er met je naasten over hebben, zodat zij ook weten wat zij voor je kunnen betekenen.

Vaak komen dieren van overleden baasjes bij ons terecht, omdat niemand meer voor ze kan of wil zorgen. Er zijn ook mensen die duidelijk zeggen “Mijn dier moet naar ….”. En heel soms maken partijen ruzie om wie Rex of Poekie in huis mag nemen. Geen fijne gedachte, toch?

Ook zijn er mensen, die tijdens hun leven een groot hart voor dieren hebben. Na hun overlijden laten zij een bedrag na aan bijvoorbeeld De Nomadenhof. Daar zijn wij natuurlijk super blij mee! Dankzij deze erfenissen en legaten kunnen wij onze dieren een nóg beter tijdelijk thuis geven, totdat ze hun nieuwe gouden mandje hebben gevonden.

Dus mocht je er aan toe zijn, denk dan eens aan wat er met je (huis)dieren moet gebeuren als je overlijdt. En mocht je besluiten om geld na te willen laten aan De Nomadenhof, neem dan contact op met een notaris.

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.