*VACATUREALERT* Oproepkracht gezocht met mogelijkheid tot vast urencontract

Nieuws, Vacatures

BEN OF KEN JIJ DE MATCH DIE WIJ ZOEKEN?

Krijg jij energie van het bieden van de beste zorg aan een asieldier, ben jij flexibel in je beschikbare uren en houd jij het hoofd koel als het druk is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons team zoeken wij per direct een collega die kan inspringen als vervanger bij ziekte én die extra ondersteuning kan bieden tijdens vakanties en in de zomerperiode met mogelijkheid tot vast urencontract.

Wie zijn wij?

Zwerfdierenopvang De Nomadenhof is een dierenasiel, gelegen in het prachtige Zwettebos aan de rand van Sneek. Bij De Nomadenhof zorgen we er met een fantastisch team voor dat het de dieren aan niets ontbreekt en dat ze in een goed en passend nieuw thuis worden geplaatst.

Wat ga je doen?

Als asielmedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de honden en katten die in het asiel zitten. Het schoonmaken van de verblijven en het verzorgen van de dieren (voeren, vachtverzorging) zijn hierin je hoofdtaken.

Daarnaast heb je kennis van en ben je alert op het gedrag van de dieren, zodat er snel gehandeld kan worden als er iets afwijkt.

Ook heb je contact met onze klanten en zul je af en toe administratieve werkzaamheden verrichten ten aanzien van de opvang en plaatsing van de dieren.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een diploma voor de opleiding* dierenverzorging niveau 3 of een paraveterinair niveau 4. Ben je nog bezig met de opleiding maar heb je wel al wat ervaring in de praktijk? Dan komen we ook graag met je in contact.

Jij bent degene op wie het team kan bouwen om collega’s te vervangen bij tijdelijke afwezigheid of een ochtend of hele dag bij te springen. In de zomerperiode werk je minimaal 3 ochtenden per week, van minimaal 3 uur per dag. Daarnaast ben je beschikbaar in het weekend en op feestdagen. In overleg met jou wordt het rooster opgesteld.

Verder:

  • Grote affiniteit met honden én katten.
  • Bereid en in staat om fysiek zwaar werk te verrichten.
  • Representatief, communicatief en leergierig.
  • Je weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Stressbestendig en flexibel, want werken met dieren is geen dag hetzelfde.
  • In bezit van rijbewijs B.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een warme werkomgeving met een jong team van enthousiaste en betrokken collega’s en vrijwilligers.

Een veelzijdige baan met verantwoordelijkheden en uitdagingen.

Werkdagen tussen 8.00 uur en 16.30 uur.

Een goed georganiseerd asiel waar je werkervaring op kunt doen.

De mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen, aangeboden door stichting Dierenlot.

Een asiel vol dankbare honden en katten.

Een nulurencontract voor, in eerste instantie, bepaalde tijd. Het salaris is marktconform, passend bij een goede doelen organisatie en wordt vastgesteld op basis van leeftijd, opleiding en ervaring.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Stuur dan een mail met je telefoonnummer en een korte motivatie waarom je bij ons zou willen werken naar info@nomadenhof.net.

Wil je graag meer informatie over deze vacature? Bel dan naar 0515-41 33 99 en vraag naar Astrid de Vries.

Wie weet tot snel!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.