Wij hebben voor Dexter uw hulp nodig!

Doneer acties, Nieuws

Update 20-03-2023 Lieve mensen, we stoppen de actie, het bedrag wat nodig is, is zo goed als bereikt zodra het exacte bedrag op onze rekening staat laten wij jullie weten wat de totale opbrengst is! Zo hartverwarmend al die donaties voor Dexter en al die mooie reacties. Zoals het er nu voorstaat is dankzij jullie zijn behandeling voor Woensdagmiddag ingepland!

Kennen jullie Dexter nog? Deze lieve 4 jarige jongen heeft door een slechte start in zijn leven veel op  straat geleefd. Dexter heeft door slechte voeding enorm veel pijn van chronisch ontstoken tandvlees. Zijn hele gebit moet eigenlijk getrokken worden wil hij pijnvrij kunnen leven. De behandeling hiervan loopt enorm in de papieren, de kosten voor deze behandeling bij een dierentandarts zijn circa 900 euro. Dexter heeft sinds kort een heel goed plekje gekregen waar hij zich enorm thuis voelt. Nu hij daar tot rust is gekomen kan hij eindelijk aan de behandeling van zijn gebit beginnen.

Wie wil ons helpen om Dexter zijn behandeling mogelijk te maken door een donatie te doen? Alle beetjes helpen om Dexter zijn bekje de rest van zijn leven pijnvrij te maken zodat hij echt kan genieten!

Dexter en wij zouden daar erg mee geholpen zijn, alle beetjes helpen!

https://nomadenhof.net/doneren/

Namens Dexter bedankt! Team de Nomadenhof

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.