Wij hebben voor Dexter uw hulp nodig!

Doneer acties, Nieuws

Update 30-03-2023

Update over Dexter!

De opbrengst van alle donaties samen was overweldigend € 1265,33 allemaal heel erg bedankt, hartverwarmend dat jullie onze dieren zo’n goed hart toedragen!

Dexter is ondertussen herstellende van de 1e operatie, het bleek dat er toch wel meer aan de hand was, de operatie heeft bijna 3 uur geduurd, eerst even herstellen en dan over 6 weken nog een 2e behandeling waarbij het restant verwijdert gaat worden.

De 1e rekening van € 942,30 kan in elk geval betaald worden dankzij jullie donaties.

Het restant bedrag zal voor de 2e behandeling gebruikt worden.

Namens Dexter nogmaals hartelijk dank allemaal! Team de Nomadenhof

Update 20-03-2023 Lieve mensen, we stoppen de actie, het bedrag wat nodig is, is zo goed als bereikt zodra het exacte bedrag op onze rekening staat laten wij jullie weten wat de totale opbrengst is! Zo hartverwarmend al die donaties voor Dexter en al die mooie reacties. Zoals het er nu voorstaat is dankzij jullie zijn behandeling voor Woensdagmiddag ingepland!

Kennen jullie Dexter nog? Deze lieve 4 jarige jongen heeft door een slechte start in zijn leven veel op  straat geleefd. Dexter heeft door slechte voeding enorm veel pijn van chronisch ontstoken tandvlees. Zijn hele gebit moet eigenlijk getrokken worden wil hij pijnvrij kunnen leven. De behandeling hiervan loopt enorm in de papieren, de kosten voor deze behandeling bij een dierentandarts zijn circa 900 euro. Dexter heeft sinds kort een heel goed plekje gekregen waar hij zich enorm thuis voelt. Nu hij daar tot rust is gekomen kan hij eindelijk aan de behandeling van zijn gebit beginnen.

Wie wil ons helpen om Dexter zijn behandeling mogelijk te maken door een donatie te doen? Alle beetjes helpen om Dexter zijn bekje de rest van zijn leven pijnvrij te maken zodat hij echt kan genieten!

Dexter en wij zouden daar erg mee geholpen zijn, alle beetjes helpen!

https://nomadenhof.net/doneren/

Namens Dexter bedankt! Team de Nomadenhof

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.