EEN ZONNIGE SPONSOR

Doneer acties, Nieuws

We zijn heel blij dat Sunforce Duurzame Energietechniek ook in 2023 onze zonnepanelen weer wil onderhouden. Ze checken of de opbrengst optimaal is en zorgen ervoor dat onze panelen in uitstekende conditie blijven.

En omdat Sunforce de Nomadenhof een warm hart toedraagt, hebben zij besloten het onderhoudscontract ook dit jaar geheel belangeloos te sponsoren! Wat een zonnig nieuws is dat!

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen is Sunforce oprecht een expert te noemen. Sunforce adviseert particulieren en bedrijven bij het opstellen van een legplan en het aanvragen van subsidies. Daarnaast zorgt Sunforce voor een vakkundige montage én het onderhoud van zonnepanelen. Zijn de zonnepanelen vies? Dan regelt Sunforce zelfs het reinigen ervan. Sunforce levert en plaatst zonnepanelen niet alleen in Sneek, maar door heel Nederland!

Dus: zoek je een goed bedrijf voor het plaatsen van zonnepanelen? Kijk dan voor meer informatie op www.sunforce.nl.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.