LAAT JE KAT CHIPPEN (EN DE CHIP GOED REGISTREREN!)

Geen categorie, Nieuws

Gisteren hebben wij meegewerkt aan een artikel over het (verplicht) chippen van katten.

Als dierenasiel vinden wij het belangrijk dat zwerfdieren altijd weer herenigd worden met hun baasje . Wij vinden chippen dan ook erg belangrijk.

๐—จ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ – ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ – ๐˜‚๐˜„ ๐—ธ๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐˜€ โ‚ฌ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ,= ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐—ฎ๐˜

Bel voor het maken van een chipafspraak tijdens onze openingstijden met 0515 – 413 399

Link naar het artikel (alleen volledig leesbaar voor abonnees van de Leeuwarder Courant):

https://lc.nl/friesland/De-Nomadenhof-in-Sneek-over-chipplicht-voor-katten-Leuk-idee-maar-wie-gaat-dit-controleren-en-dit-vindt-de-Dierenbescherming-ervan-28176962.html?fbclid=IwAR1lKJeYzJqnghgapufYmQJE_VHivrnsAjM59A6RZSxIaCJMOv2s4XHZWmU

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.