2022: WAT EEN MOOI JAAR

Nieuws

Aan het einde van 2022 kijken we terug op een bijzonder jaar. Een jaar vol met vreugde en soms wat verdriet, blijdschap maar ook verbazing, keihard werken en toch veel lachen.

We hebben dit jaar weer enorm veel dieren opgevangen: 20 honden en 280 katten (en het jaar is nog niet voorbij). Onze ‘lang logeerder’ Diesel heeft na 20 maanden zijn gouden mandje nog steeds niet gevonden, terwijl hij het zo goed doet! Het ‘kittenseizoen’ heeft dit jaar extreem lang geduurd, en er wachten nog steeds poezels bij ons op een warme schoot.

We hebben van veel mensen en bedrijven donaties mogen ontvangen. Zowel in geld als ‘in natura’. Het is hartverwarmend dat mensen in deze dure tijden ons toch blijven steunen. Onze samenwerkingspartners – teveel om op te noemen – maken het mede mogelijk dat wij ons werk kunnen blijven doen.

We hebben dit jaar afscheid genomen van een aantal personeelsleden en vrijwilligers, hun kennis en ervaring worden enorm gemist. Maar gelukkig hebben we fijne opvolgers gevonden. Ook wij kampen met een personeelstekort. Het was daardoor dit jaar voor ons alle zeilen bijzetten, zodat goede zorg voor de dieren blijft gewaarborgd. Maar het is gelukt!

Het mooiste moment van dit jaar was voor ons toch wel de Open Dag. Hierin kwam alles bij elkaar, wat ons team en ons werk zo mooi maakt. Na maandenlange voorbereiding mochten wij begin oktober bijna 600 bezoekers verwelkomen! We hebben mensen laten zien wat voor mooi en belangrijk werk we doen. Deze dag leverde veel blije gezichten, nieuwe vrijwilligers, adopties en donaties op. Geweldig!

We hopen dat 2023 een nog mooier jaar wordt dan dit jaar.

Maar het meeste hopen we dat Diesel in 2023 zijn perfecte match vindt!

Namens het bestuur van Team De Nomadenhof wensen wij al onze medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners, donateurs, adoptanten, en alle andere mensen die ons een warm hart toedragen, een bijzonder fijn, gezond en gelukkig 2023!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.