PRACHTIG VUURWERK!

Kijken jullie er ook zo naar uit? Oud en nieuw… Een gezellige avond met familie en vrienden, Top 2000 aan, oliebollen eten… Heerlijk!

Soms is Oud en Nieuw niet leuk. Zit je weer met die buren opgescheept die nooit naar huis willen. Of springt het glazuur van je tanden door die zure champagne. Of schrik je je een ongeluk van die harde knallen.

En niet alleen jij schrikt, maar met een beetje pech jouw huisdier ook. En je huisdier bang zien, is nooit leuk. Gelukkig zijn er op internet heel veel tips te vinden, waarmee je jouw huisdier (maar ook jezelf) een beetje relaxed door deze feestdagen heen kunt helpen. Goede tips vindt je bijvoorbeeld op licg.nl – Vuurwerk.

De allerbelangrijkste tip vinden wij: blijf zelf kalm als je dier schrikt van vuurwerk. Spreek je dier rustig toe, geef hem steun en zorg voor afleiding.

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen en een ontspannen Oud en Nieuw.

Team De Nomadenhof

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.