EEN UNIEKE DONATIE!

Doneer acties, Nieuws

Als dierenasiel zijn wij voor een groot deel afhankelijk van donaties. Dankzij jullie bijdragen kunnen wij zwerfdieren goede opvang en medische zorg bieden. Elke donatie – klein of groot, van particulieren of bedrijven – is altijd van harte welkom. Maar er is één bedrijf dat wel heel bijzonder is in haar donaties….

In Bolsward staat het hoofdkantoor van Ventura Systems. Zij maken deursystemen voor het openbaar vervoer, en ook elektrische oprijplaten zodat je met de rolstoel in en uit het openbaar vervoer kunt komen. Zij hebben niet alleen een vestiging in Nederland, maar ook in o.a. Duitsland, Engeland, Amerika, Australië en Japan. Geen kleine ‘jongen’ dus.

Maar wat maakt de donaties van Ventura Systems nou zo bijzonder? Zij doneren elk jaar een groot bedrag aan De Nomadenhof, en dat al 3 jaar achter elkaar! Hoog tijd om Ventura Systems eens te bellen en hen persoonlijk te bedanken.

Hyke Stobbe-Van der Schouw, administrateur bij Ventura Systems, vertelt: “Ventura is een fijn bedrijf om voor te werken. We zorgen met onze deursystemen en oprijplaten dat het openbaar vervoer goed toegankelijk is voor iedereen. We kijken daarbij naar de steeds veranderende behoeften in de maatschappij. Onze maatschappelijke betrokkenheid blijkt ook uit ons donatiebeleid. Onze werknemers mogen elk jaar per persoon één goed doel uitkiezen. En élk gekozen goede doel ontvangt € 1.000,=. De enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in dienst bent, én dat er per werknemer steeds één uniek goed doel gekozen mag worden. Zo spreiden we onze donaties zo veel als mogelijk, en voorkomen we dat één goed doel bijvoorbeeld één groot bedrag ontvangt. We hebben in Bolsward alleen al 250 werknemers, dus elk jaar ontvangen 250 goede doelen een donatie van € 1.000,= van ons”.

Hyke vervolgt: “Ik ben zelf een groot dierenliefhebber. Ik heb mijn kat bij De Nomadenhof geadopteerd. Mijn moeder, Yke Veldman, werkt al jaren als vrijwilliger voor De Nomadenhof. Dus voor mij is al 3 jaar op rij duidelijk aan wie ik ‘mijn’ donatie van mijn werkgever schenk. Ik vind het sowieso belangrijk om lokale doelen te steunen”.

Wij zijn waanzinnig blij dat bedrijven, zoals Ventura Systems, maar ook haar werknemers, ons een warm hart toedragen. Zij, maar jullie allemaal, maken het mogelijk dat wij ons werk kunnen blijven doen.

En daarvoor danken wij jullie hartelijk!

Team De Nomadenhof

Kijk voor meer informatie op www.venturasystems.com en www.nomadenhof.net.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.