WIJ ZIJN WEER CHIQUE!

Doneer acties, Nieuws

Bij De Nomadenhof zorgen we er voor dat onze dieren er altijd warm en netjes bij zitten. Onze medewerkers hebben er een dagtaak aan…. Elke dag wordt er gesopt, gedweild, gepoetst en ontsmet. Er wordt gevoerd, gespeeld, uitgelaten en gekroeld.

Van al dat harde werken slijt natuurlijk onze bedrijfskleding. En dan zitten onze medewerkers er zelf niet meer zo warm en netjes bij.

Daarom zijn we heel blij dat E. Franckena Reclame Belettering en Standbouw uit Sneek ons van nieuwe bedrijfskleding heeft voorzien. Ze leveren niet alleen reclame op oersterke en mooie bedrijfskleding, maar zij kunnen álles voorzien van prachtige reclame uitingen. Dat kan variëren van een welkomstbordje op de balie, tot aan vlaggen en vrachtwagens. Maar ook lichtreclames en reclamezuilen behoren tot de opties. Van ontwerp tot en met de montage: Franckena maakt het.

Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze medewerkers zijn voorlopig weer helemaal chique!

Kijk voor meer informatie op www.ef-belettering.nl en www.nomadenhof.net.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.