DE ZON SCHIJNT EEN STUKJE FIJNER!

Doneer acties, Nieuws

In De Nomadenhof in Sneek vangen we zwerfdieren op, verzorgen we ze en zoeken wij een nieuw thuis voor ze. Dit alles doen we in een pand, dat in 2009 nieuw is gebouwd en is voorzien van allerlei duurzame en energiebesparende maatregelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aardwarmtepomp die ons gebouw verwarmt en liggen er 30 zonnepanelen op ons dak. Op deze manier dragen wij bij aan een stukje duurzaamheid, voor nu en in de toekomst.

Om te kunnen garanderen dat onze zonnepanelen optimaal blijven werken, zijn wij dit jaar een mooie samenwerking aangegaan met Sunforce duurzame energietechniek. Zij verzorgen het onderhoud aan onze zonnepanelen en zorgen ervoor dat ze in tip-top conditie zijn en blijven.

Sunforce heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen. Zij adviseren particulieren en bedrijven bij het opstellen van een legplan en het aanvragen van subsidies. Sunforce zorgt daarnaast voor een vakkundige montage én het onderhoud van zonnepanelen. Zelfs het laten wassen van je zonnepanelen kunnen zij voor je regelen. Sunforce levert en plaatst zonnepanelen door heel Nederland, en dus ook in Sneek!

Sunforce staat ook voor internationale duurzaamheid. Het bedrijf werkt samen met Stichting Work with Nature. Per geplaatste vierkante meter zonnepaneel wordt een vierkante meter regenwoud in Costa Rica beschermd.

Kortom: Sunforce is  voor ons een solide partner waar wij de komende jaren graag mee samenwerken.

Voor meer informatie kijk op www.sunforce.nl en www.nomadenhof.net.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.