Opbrengst collecte Wereld Dierendag niet voor Zwerfdierenopvang de Nomadenhof in Sneek

Nieuws

Sneek – In de week rondom Wereld Dierendag start traditiegetrouw de collecte voor de (asiel)dieren. In bijna alle gemeenten mag alleen de Dierenbescherming in die week collecteren. Ook in Sneek zal de Dierenbescherming vanaf zondag 1 oktober starten met de collecte.
Veel mensen denken dat Zwerfdierenopvang de Nomadenhof onderdeel is van de Dierenbescherming en dus deelt in deze opbrengsten, maar dat is niet het geval. Van de opgehaalde gelden komt niets bij Zwerfdierenopvang de Nomadenhof terecht.
De afgelopen tijd en op dit moment hebben we véél patiëntjes die aan een lang genezingsproces bezig zijn ten gevolge van o.a. aanrijdingen, niesziekte etc. dit kost onze opvang ondanks de korting die we bij “Dierenkliniek de Waterpoort” krijgen enorm veel geld.

Als u specifiek Zwerfdierenopvang de Nomadenhof wilt steunen, kunt u:
1. tijdens de Open asiel dag zaterdag 30 september van Zwerfdierenopvang de Nomadenhof geld geven
2. rechtstreeks een financiële bijdrage aan Zwerfdierenopvang de Nomadenhof overmaken, ons rekeningnummer is NL31INGB 065 64 89 642 onder vernoeming Zwerfdier in nood