Hulp gevraagd!

Nieuws

Kitten Happy is afgelopen woensdag gedumpt in een tas aan de Lemmerweg in Sneek! Dit kleine kitten van amper 6 weken oud had een verwaarloosde beschadiging aan haar linker oog. De vinder heeft het kitten naar dierenkliniek de Waterpoort gebracht waar het oogje inmiddels verwijderd is zodat ze geen pijn meer heeft. Het komt steeds vaker voor dat zwerfdieren flinke medische kosten met zich mee brengen. De Nomadenhof draait dan op voor al deze kosten. Daarom zijn donaties altijd van harte welkom!

Wilt u ook iets doneren? Dat kan op NL31INGB 0656489642 tnv stichting de Nomadenhof onder vernoeming van zwerfdier in nood.

Vanwege schokkende beelden is alleen de foto van na de operatie hieronder in het bericht weer gegeven. Voor mensen die nieuwsgierig zijn hoe Happy er uit zag voor zij zich weer Happy voelde, die kunnen op onze FB pagina kijken onder haar verhaal bij reacties.